Werken en leren (BBL)

Beschik je nog niet over de juiste papieren om aan de slag te gaan als pedagogisch medewerker? Dat is voor ons geen probleem, want bij ons kun je werken en leren tegelijk! We betalen jouw opleiding via een speciaal ontwikkeld BBL-traject.

Direct leren in de praktijk?

Wij helpen jou graag om je ambitie te realiseren. Werken en leren tegelijk, via een speciaal voor jou ontwikkeld BBL-traject. En ja, wij betalen jouw opleiding én je ontvangt ook direct salaris!

Waarom bij Big Ben Kids?

Lijkt het jou leuk om te werken met verschillende culturen en meerdere nationaliteiten? Dan is dit je kans, Big Ben Kids is dé organisatie voor jou als je net even iets beter bent of wil zijn in je vak! Big Ben Kids is een groeiende organisatie waar we kinderen in kleine groepen uitdagen met leuke activiteiten. Onze ervaren medewerkers zorgen voor optimale veiligheid en hechting en begeleiden de kinderen bij elke fase van hun ontwikkeling. Door ze voldoende te stimuleren en ondersteunen komen ze volledig tot ontplooiing en ontdekken ze waar hun talenten liggen.

Deze internationale kinderopvangorganisatie met 5 vestigingen biedt dagopvang en BSO. Bij Big Ben Kids vinden we het belangrijk dat alle leden van het gezin de ruimte krijgen voor hun eigen doelen en ambities. Daarom zijn wij graag het tweede thuis waar ouders het kind met een gerust hart kunt achterlaten. De medewerkers zijn betrokken, ondernemend en tonen initiatief. Net dat stapje extra kenmerkt Big Ben Kids. We zijn altijd op zoek naar ieders talent en zetten dit in voor de organisatie. Kortom, bij Big Ben Kids wil je werken!

Aan de slag!

Wij gaan een jaarcontract met jou aan, waarin je grotendeels in de praktijk het mooie vak van Pedagogisch Medewerker leert. Met coaching en begeleiding van onze ervaren professionals ga jij direct aan het werk op één of enkele van onze vestigingen. Eén dag per week ga jij de schoolbanken in, waarbij jij een speciaal ontwikkeld lesprogramma krijgt. Voor de uren (12 – 20 uur per week) die jij werkzaam bent, sluiten wij dus een arbeidsovereenkomst waarvoor jij (conform de CAO Kinderopvang | schaal 5) direct salaris ontvangt. Voor het opleidingstraject sluiten wij een studieovereenkomst met jou af, waarin wij afspreken dat wij de kosten volledig voor onze rekening nemen.

En na het succesvol afronden van jouw opleiding? Dan bieden we je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan. Of je nou in de dagopvang gaat werken of in de buitenschoolse opvang (BSO). Tijdens dit BBL-traject word je breed opgeleid. Denk aan het verzorgen van baby’s, dreumesen en peuters. Of het leren organiseren van leuke activiteiten voor kinderen die zich na een drukke schooldag lekker willen ontspannen of avonturen willen beleven op onze BSO-locaties.

Aanmelden?

In september 2022 begint er weer een nieuwe klas. Zou je meer willen weten over dit traject, ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte worden gehouden? Stuur dan een mail naar recruitment@bigbenkids.com of een berichtje naar onze recruiter Mine mag natuurlijk ook altijd.

Nieuwsgierig geworden?

We komen graag met jou in contact! Neem vandaag nog contact op met Mine.

Or apply directly:

Upload curriculum vita
this website uses cookies. Settings